U vindt hier een overzicht van al onze yoga opleidingen. Onze yoga opleidingen vinden plaats in ons Opleidingscentrum in Nieuwegein.

Vorige pagina | Overzicht

10.00 - 16.00 uur NIEUW Opleiding Yogatherapie (incl.Mindfulness)

Docent(en)
Anne Stuive-Logeman
Klaas Stuive
Onne Logemann
Tim Torré

Toelichting

De huidige opleidingen in Yoga gaan niet diep in op de therapeutische kwaliteiten van Asana's, Pranayama's, Mudra's, Bandha's, Dharana's, Dhyana's, Samadhi's en/of Samyama's. Ook de therapeutische kwaliteiten van Reflexologie, Kinesiologie, Ayur Veda, Mindfulness (MOBA), Geur-kleur-mineralentherapie, Yogamassage en Restorative Yoga worden niet integraal, maar jammer genoeg enkel sectarisch gekend. Verder krijgen de fysieke en esoterische geneeskunde en psychologie maar weinig aandacht in de Yogaopleidingen.

Deze nieuwe opleiding voorziet in dit gemis en gaat uit van een integrale en holistische benadering. De opleiding is een must voor Yoga-docenten om zich therapeutisch dieper te bekwamen in deze materie. De opleiding voldoet aan de inhoudelijke kwaliteitskriteria van Stichting Raja Yoga Nederland (SRYN) en is erkend als een aanvullende/verdiepende opleiding door Samenwerkende Yogadocenten Nederland (en Benelux).

De in totaal worden 10 modules (88 uur) gegeven verdeeld over  ruim 1 1/2  jaar door Yoga grootmeester Klaas Stuive MCM, zijn vrouw Anne en enkele gastdocenten. Kosten voor de totale opleiding zijn: € 1975,=. (Er is evt. mogelijkheid om in twee delen te betalen). Zie betalingsvoorwaarden. 

Data huidige opleiding op zondagen op de eerste zondag van de maand (10.00-16.00 uur):  

Start opleiding: zondag 1 september 2019.

Studiegids op aanvraag (bij serieuze interesse). Een intakegesprek is verplicht.

Kosten per les
€ 0,00

Kalender

Agenda


Grote kalender weergeven

Laatste Tweets

Volg ons @RajaYogaNieuws