U vindt hier een overzicht van al onze yoga opleidingen. Onze yoga opleidingen vinden plaats in ons Opleidingscentrum in Nieuwegein.

Vorige pagina | Overzicht

10.00 - 16.00 uur NIEUW Opleiding Yogatherapie (incl.Mindfulness)

Docent(en)
Anne Stuive-Logeman
Klaas Stuive
Lion Everding
Onne Logemann
Tim Torré

Toelichting

De huidige opleidingen in Yoga gaan niet diep in op de therapeutische kwaliteiten van Asana's, Pranayama's, Mudra's, Bandha's, Dharana's, Dhyana's, Samadhi's en/of Samyama's. Ook de therapeutische kwaliteiten van Reflexologie, Kinesiologie, Ayur Veda, Mindfulness (MOBA), Geur-kleur-mineralentherapie, Yogamassage en Restorative Yoga worden niet integraal, maar jammer genoeg enkel sectarisch gekend. Verder krijgen de fysieke en esoterische geneeskunde en psychologie maar weinig aandacht in de Yogaopleidingen.

Deze nieuwe opleiding voorziet in dit gemis en gaat uit van een integrale en holistische benadering. De opleiding is een must voor Yoga-docenten om zich therapeutisch dieper te bekwamen in deze materie. De opleiding voldoet aan de inhoudelijke kwaliteitskriteria van Stichting Raja Yoga Nederland (SRYN) en is erkend als een aanvullende/verdiepende opleiding door Samenwerkende Yogadocenten Nederland (en Benelux).

De in totaal worden 10 modules (88 uur) gegeven verdeeld over  ruim 1 1/2  jaar door Yoga grootmeester Klaas Stuive MCM, zijn vrouw Anne en enkele gastdocenten. Kosten voor de totale opleiding zijn: € 1975,=. (Er is evt. mogelijkheid om in twee delen te betalen). Zie betalingsvoorwaarden. 

Data huidige opleiding op zondagen zijn:  7 januari, 4 februari, 15 april, 27 mei en 3 juni 2018, 2 september 2018, 7 oktober 2018, 4 november 2018, 2 december 2018 (extra), 6 januari 2019,  3 februari 2019, 3 maart 2019 (extra) en 7 april 2019, dan zijn de examens.

Start nieuwe opleiding: zondag 1 september 2019.

Studiegids op aanvraag (bij serieuze interesse). Nieuwe start  op zondag 1 september  2019. Een intakegesprek is verplicht.

Kosten per les
€ 80,00

Kalender

Agenda


    Grote kalender weergeven

    Laatste Tweets

    Volg ons @RajaYogaNieuws