U vindt hier een overzicht van al onze yoga opleidingen. Onze yoga opleidingen vinden plaats in ons Opleidingscentrum in Nieuwegein.

Vorige pagina | Overzicht

10.00 - 16.00 uur Opleiding Yogatherapie (incl.Mindfulness)

Docent(en)
Anne Stuive-Logeman
Klaas Stuive

Toelichting

De lessen worden life gegeven op een locatie in Nieuwegein. Daarnaast zijn de lessen online te volgen.

De huidige opleidingen in Yoga gaan niet diep in op de therapeutische kwaliteiten van Asana's, Pranayama's, Mudra's, Bandha's, Dharana's, Dhyana's, Samadhi's en/of Samyama's. Ook de therapeutische kwaliteiten van Reflexologie, Kinesiologie, Ayur Veda, Mindfulness (MOBA), Geur-kleur-mineralentherapie, Yogamassage, Mindfulness, Familieopstelling, Klankschalentherapie en Restorative Yoga worden niet integraal, maar jammer genoeg enkel sectarisch gekend en/of toegepast. Verder krijgen de fysieke en esoterische geneeskunde en psychologie maar weinig aandacht in de bestaande Yogaopleidingen. Al deze onderdelen worden in een programma aangeboden.

Deze opleiding voorziet voor de derde keer in sucessie in dit gemis en gaat uit van een integrale en holistische benadering. De opleiding is een must voor Yoga-docenten om zich therapeutisch te bekwamen in deze materie. De opleiding voldoet aan de inhoudelijke kwaliteitskriteria van Academie Raja Yoga Nederland en is erkend als een aanvullende/verdiepende opleiding door Samenwerkende Yogadocenten Nederland (en Benelux).

De in totaal wordt een tiental 10 modules (88 uur) gegeven verdeeld over  ongeveer 1,5  jaar door Grootmeester en Pandit Klaas Stuive MCM, zijn vrouw Anne en enkele gastdocenten. Kosten voor de totale opleiding zijn: € 1995,=. (Er is een  mogelijkheid om in twee delen te betalen). Zie betalingsvoorwaarden. 

Data opleiding in principe op de eerste zondag van iedere maand (10.00-16.00 uur) m.u.v. vakanties.:  

Nieuwe start  zondag 5 september 2021.

Studiegids op aanvraag (bij serieuze interesse). Een intakegesprek is verplicht.

Kosten per les
€ 0,00

Kalender

Agenda


Grote kalender weergeven

Laatste Tweets

Volg ons @RajaYogaNieuws