U vindt hier een overzicht van al onze yoga opleidingen. Onze yoga opleidingen vinden plaats in ons Opleidingscentrum in Nieuwegein.

Vorige pagina | Overzicht

19.30 - 21.30 uur Basisopleiding Raja Yoga Online

Docent(en)
Klaas Stuive

Toelichting

Deze basisopleiding (MBO-niveau) (ONLINE) beoogt de student een inkijk te geven in de Yogavaardigheden uit de klassieke Yoga en de toepassing daarvan in ons dagelijks leven en op ons werk. In deze basisopleiding worden de basisvaardigheden en technieken van de klassieke Yoga (Hatha en Raja Yoga) onderwezen, zoals ontspannen, energiebeheersing en meditatie. Waar mogelijk wordt gebruik gemaakt van actuele thema's. Alle acht stappen van het Yogastelsel komen evenwichtig - thematisch - in theorie en praktijk aan de orde. Deze opleiding is erkend door vereniging SYN en voldoet aan hun opleidingseisen.

Deze basisopleiding (ONLINE) geeft tevens een kwalitatieve ondergrond voor de Docentenopleiding. De opleiding is doorlopend. U kunt elk moment instromen. De lessen zijn iedere donderdagavond van 19:30 - 21:00 uur, met uitzondering van de schoolvakanties. Start  bij voldoende deelname.Tussentijdse instroming is mogelijk.

Bij interesse kan een studiegids worden toegezonden.

Lesschema:

circa 38 weken per lesjaar. Een les bestaat uit  1 1/2  uur. Totaal aantal uren: 200 uur (incl. thuisstudie en verplichte workshop).

Kosten Basisopleiding totaal: € 950,=.

Let op: in de schoolvakanties zijn er geen lessen!            
Zomervakantie  18 juli t/m 30 augustus 2020              
Herfstvakantie  17 oktober -25 oktober 2020              
Kerstvakantie 19 december - 3 januari 2020            
Voorjaarsvakantie   22 februari tot 1 maart 2020            
               
 
             
Kosten per les
€ 25,00

Kalender

Agenda


Grote kalender weergeven

Laatste Tweets

Volg ons @RajaYogaNieuws