Workshops

U vindt hier een overzicht van al onze workshops. Onze workshops vinden geregeld plaats in ons Opleidingscentrum in Nieuwegein.

Workshops

India studiereis 2019
Eind februari t/m begin maart organiseert de Stichting Raja Yoga Nederland voor de 15 keer in successie een boeiende studiereis van 14 dagen naar India, Rishikesh, de bakermat van Yoga. U kunt zich tot 1 september 2018 voor Indiareis 2018 inschrijven! Geef jezelf een cadeautje...
Zomerretreat 2018: Licht op Yoga
ZOMERRETREAT 2018 (eind juli - begin augustus)
Iedere zomer organiseert de Stichting Raja Yoga Nederland in samenwerking met vereniging SYN een zomerretreat onder de titel LICHT OP YOGA. Tijdens deze dagen komen de verschillende klassieke vormen van Yoga praktisch en theoretisch aan de orde, zoals Mantra Yoga, Kriyas Yoga, Hatha Yoga en Raja Yoga. De retreat staat onder leiding van Yogagrootmeester: Klaas Stuive MCM. Heeft u belangstelling? laat ons dat weten!
Upanishads (Yogafilosofie) in Belgie
De oude wijsheid is verankerd in de Upanishads, letterlijk 'aan de voeten van de meester'. Klaas Stuive weet door zijn grote Yogakennis de verborgen kennis achter de woorden te ontsluieren. Dat geeft hij vorm in acht colleges. Voor liefhebbers van Yogafilosofie een must om deze workshops bij te wonen. Heeft u belangstelling, schrijf u dan in. De workshop gaat door bij voldoende aanmeldingen op de 4de zondag van de maand. In ieder geval vindt deze workshop plaats in Belgi
Bij- of nascholingen Yogadocenten
De Stichting biedt (in samenwerking met SYN) diverse mogelijkheden om zich te laten bijscholen op onderdelen in de klassieke Yoga. Vraag vrijblijvend advies aan of maak een afspraak met Grootmeester in Yoga: Klaas Stuive.
Wetenschap van Pranayama
Regelmatig wordt een workshop georganiseerd over de Wetenschap van Pranayama. Lokatie Schouwstede 1 in Nieuwegein. Deze workshop wordt geleid door de Indiase leraar Atul van de Himalayatraditie of andere gastdocent. U kunt u als belangstellende registreren.
Restorative Yoga
Restorative Yoga is een therapeutisch Yogavorm om vooral langdurige lichamelijke klachten te verhelpen. Maar ook geschikt voor mensen die zich meer willen leren om te ontspannen. Door ontspanning te combineren met ademhaling, rug-houdingen en met gebruik van fysieke hulpmiddelen komen blokkades los en gaat het herstellend vermogen van het lichaam werken. Bij voldoende belangstelling wordt deze workshop in 2018 gepland.

Kalender

Agenda


Grote kalender weergeven

Laatste Tweets

Volg ons @RajaYogaNieuws