Workshops

U vindt hier een overzicht van al onze workshops. Onze workshops vinden geregeld plaats in ons Opleidingscentrum in Nieuwegein.

Workshops

NIEUW Masterclass: Yoga Wetenschappen
Masterclass Yoga Wetenschappen met een praktisch karakter vindt plaats in 8 colleges van 3 uur ( op de derde zondag van de maand. Start zondag 15 september (iedere derde zondag van de maand van 10.00 - 13.00 uur) Locatie Opleiding-centrum, Schouwstede 1d in Nieuwegein. Eigen parkeerplaats aanwezig. Deze Masterclass wordt geleid door de bekende Grootmeester in Yoga Klaas Stuive MCM, onder andere geïnitieerd in de Himalayatraditie. U kunt u inschrijven via de site. Geadviseerd wordt alle 8 colleges te volgen. Minimale deelname 4 colleges.
NIEUW Upanishads, oude wijsheid, ON-LINE
Pandit Klaas Stuive en Yogagrootmeester neemt u mee in de geheimen van meerdere Upanishad. Hij ontsluiert deze geheimen en legt daarbij een relatie aan met de Yoga-sutra's van Patanjali en de subtiele anatomie van de mens. Het zijn colleges van 2,5 uur. De kosten zijn 25 euro per college. Er wordt gewerkt met het boek: 10 Upanishads, de Brihadranayaka en Chandogya Upanishad vertaald uit het Sanskriet en Engels door Klaas Stuive zelf. Deze zijn 20 euro per stuk te bestellen (exclusief verzendkosten). De inschrijving is voor minimaal 4 colleges. De colleges zijn iedere vierde zondagochtend van 10.00-12.30 uur.

Kalender

Agenda


Grote kalender weergeven

Laatste Tweets

Volg ons @RajaYogaNieuws