Workshops

U vindt hier een overzicht van al onze workshops. Onze workshops vinden geregeld plaats in ons Opleidingscentrum in Nieuwegein.

Workshops

India studiereis 2018
Van zaterdag 24 februari t/m zaterdag 10 maart 2018 organiseert de Stichting Raja Yoga Nederland voor de 11 keer in successie een boeiende studiereis naar India, Rishikesh, de bakermat van Yoga. U kunt zich tot 1 september 2017 voor Indiareis 2018 inschrijven! Geef jezelf een cadeautje...
Zomerretreat 2017: Licht op Yoga
Deze workshop is komen te vervallen!!
ZOMERRETREAT 2017 (25 juli t/m 28 juli)
Van dinsdag 25 juli t/m vrijdagochtend 28 juli 2017 organiseert de Stichting Raja Yoga Nederland in samenwerking met vereniging SYN een zomerretreat onder de titel LICHT OP YOGA. Tijdens deze dagen komen de verschillende klassieke vormen van Yoga praktisch en theoretisch aan de orde, zoals Mantra Yoga, Kriyas Yoga, Hatha Yoga en Raja Yoga. De retreat staat onder leiding van Yogagrootmeester: Klaas Stuive MCM.
Upanishads (Yogafilosofie)
De oude wijsheid is verankerd in de Upanishads, letterlijk 'aan de voeten van de meester'. Klaas Stuive weet door zijn grote Yogakennis de verborgen kennis achter de woorden te ontsluieren. Dat geeft hij vorm in acht colleges. Voor liefhebbers van Yogafilosofie een must om deze workshops bij te wonen.
Aan de voeten van de meester
Op zondag 14 mei en 11 juni a.s geeft Yoga grootmeester Klaas Stuive een lezing in Belgie.
Bij- of nascholingen Yogadocenten
De Stichting biedt (in samenwerking met SYN) diverse mogelijkheden om zich te laten bijscholen op onderdelen in de klassieke Yoga. Vraag vrijblijvend advies aan of maak een afspraak met Grootmeester in Yoga: Klaas Stuive.
Wetenschap van Pranayama
Regelmatig wordt een workshop georganiseerd over de Wetenschap van Pranayama. Lokatie Schouwstede 1 in Nieuwegein. Deze workshop wordt geleid door de Indiase leraar Atul van de Himalayatraditie of andere gastdocent. U kunt u als belangstellende registreren.
Restorative Yoga
Restorative Yoga is een therapeutisch Yogavorm om vooral langdurige lichamelijke klachten te verhelpen. Maar ook geschikt voor mensen die zich meer willen leren om te ontspannen. Door ontspanning te combineren met ademhaling, rug-houdingen en met gebruik van fysieke hulpmiddelen komen blokkades los en gaat het herstellend vermogen van het lichaam werken. Start 18 september.
Verborgen Yogawetenschap
In de oude wijsheid geschriften, zoals de Geheime Leer, de Brahma Sutra's, Bhagavad Gita, Bijbel e.d. maar ook de Upanishads blijft voor de gemiddelde leek veel wijsheid verborgen. Klaas Stuive brengt die oude wijsheid weer tot leven. Start 25 september 2016
Volle maanmeditatie
Denise begeleidt maandelijks de Volle maan meditatie. Deze vinden plaats op vrijdagavonden. Kijk op de site van Denise wanneer deze weer plaatsvindt. Aanmelden kan via
Klankschalen meditatie
Regelmatig organiseert de stichting een klankschalenmeditatie voor volwassenen met/zonder kinderen. Informeer naar de mogelijkheden. Aanmelden kan via

Kalender

Agenda


    Grote kalender weergeven

    Laatste Tweets

    Volg ons @RajaYogaNieuws