U vindt hier een overzicht van al onze workshops. Onze workshops vinden geregeld plaats in ons Opleidingscentrum in Nieuwegein.

Vorige pagina | Overzicht

Upanishads (Yogafilosofie) in Belgie of Ned.

Docent(en)
Klaas Stuive

Toelichting

In Nederland:

In de Upanishads ligt oeroude levenswijsheid verankerd en veelal is de kennis ook verborgen. In 8 colleges van 3 uur gaat Yogameester Klaas Stuive dieper in op deze kennis. Hij legt daarbij verbanden naar de klassieke Yoga en de Christelijke traditie, maar gaat ook dieper in op betekenis in het Sanskriet. Hij maakt daarbij tevens gebruik van minder bekende Yoga-Upanishads.Het boek Upanishads van Wim van de Laar wordt aanbevolen om aan te schaffen. Er wordt tijdens de colleges gebruik gemaakt van eigen vertalingen uit het Sanskriet van de te behandelen Upanishads. Deze vertalingen worden vooraf toegezonden.

De kosten in Nederalnd bedragen € 240,-, vooraf te voldoen, tenzij anders afgesproken. Het bijwonen van een losse les kost € 30,-.

De kosten in Belgie bedragen € 75,- per keer. De duur van de workshop is van 10.00-16.00 uur.

De workshops in Nederland vinden (in principe) plaats iedere vierde zondag van de maand van 10:00 - 13:00 uur, m.u.v. december. 

De workshops in Belgie vinden plaats op zondag 22 april 2018.

ALLEEN BELANGSTELLINGSREGISTRATIE

Bij voldoende belangstelling vindt er een workshop plaats op de 4 de  zondag van de maand. De workshops in Belgie zijn gepland en gaan in ieder geval door. Deelnemers ontvangen de te behandelen Upanishad gratis.

NB. De workshop verborgen wetenschap en Upanishads zijn samengevoegd

Inschrijvingen via de website. 

Kosten per les
€ 75,00

Kalender

Agenda


Grote kalender weergeven

Laatste Tweets

Volg ons @RajaYogaNieuws