Nieuws

Welkom bij het laatste nieuws en alle laatste agendapunten die u niet mag missen!

Vorige pagina | Overzicht
Oudere nieuwsberichten

Nieuws van juli

12/07

Zomerreces

Vanaf 17 juli a.s. is de stichting met zomerreces. We starten met Mindfulness op 14 augustus a.s. en de opleidingen, cursussen, workshops op 26 augustus a.s. Fijne vakantie gewenst voor iedereen.

08/07

Volle Maan Meditatie 9 juli

Lokas samastas sukhino bhavantu :
"Moge de hele wereld vrede en harmonie verkrijgen."

08/07

De Anu Gita is gereed

Na twee jaar van intensieve studie en vertaling en behandeling daarvan tijdens de meesteropleiding is de ANU GITA gereed. Het is vertaald uit het Sanskriet en een fantastisch vervolg en afronding van de Bhagavad Gita.

06/07

Diploma-uitreiking basisopleiding Hatha Yoga

Op vrijdag 14 juli a.s. zullen er diploma's worden uitgereikt ter afronding van de basisopleiding Hatha Yoga.

04/07

Zomerreces

De Stichting heeft een zomerreces. De cursussen en meesteropleiding e.d. eindigen op 15 juli a.s. De laatste les voor de docentenopleiding is op 17 juli. We starten weer met de mindfulness voor ouderen op 14 augustus. De opleidingen starten vanaf 26 augustus a.s. Bestuur en docenten wensen iedereen een fijne vakante toe.

Nieuws van juni

29/06

Boek nu: Indiareis 2018

Boek nu voor een 15 daagse groepsreis naar India, Rishikesh. We verblijven in de Ashram van Swami Ritavan van de Himalaya-traditie. Op 1 september sluit de inschrijving. Nadere informatie tel. 06-46758949. Zie ook onze site www.raja-yoga.nl.

23/06

Ons bevattingsvermogen

Ons bevattingsvermogen!
Ja, leg maar eens uit aan een kind dat nog nooit suiker heeft geproefd, waar suiker naar smaakt! Hij zal niet begrijpen wat zoet is, tot het moment dat hij het een keer heeft ervaren en daardoor kan onderscheiden of vergelijken! Dit sluit aan bij het gezegde:

14/06

International Yoga Day op wo. 21 juni a.s.

Woensdag 21 juni a.s. is (zoals ieder jaar) door de United Nation uitgeroepen tot de 'dag van Yoga'. Op deze dag besteden we speciale aandacht aan de heilzame werking van Yoga voor lichaam en geest. In de ochtend (10.30 uur) doen we dit in een speciale Mindfulnessles voor 55 plussers. Iedereen is welkom.

07/06

Volle Maan Meditatie 9 juni a.s

Aanbevolen wordt om op vrijdag 9 juni a.s. de volle maan meditatie uit te voeren. Neem in je meditatie de volgende Mantra op:

04/06

Met tongen spreken...

Met tongen spreken

Nieuws van mei

25/05

Nieuwe opleiding Yogatherapeut van start

Beste mensen, Namast

09/05

Volle Maan Meditatie op 10 mei 2017

Yogadocenten worden uitgenodigd om a.s. woensdag om 20.00 uur aandacht te besteden aan de Volle Maan Mediatie. Het advies is om te mediteren op:

09/05

Uniek: oud-politie collega's oefenen mindfulness

Vandaag (9 mei) hebben we een woordenlijst toegevoegd aan het gegeven van ex-politiemensen om met hun gevoel om te leren gaan door te leren ontspannen. Hun reactie: 'er is niets zweverigs aan deze methode. We leren nu met onze lichaam en gevoelens om te gaan!! Dat had al eerder moeten gebeuren...

05/05

Klankschalen meditatie

Regelmatig organiseert de stichting een klankschalenmeditatie voor volwassenen met/zonder kinderen. Informeer naar de mogelijkheden. Aanmelden kan via

Nieuws van april

21/04

Voorlichting Opleiding Yogatherapie

Uitnodiging: Op zaterdag 20 mei om 13.30 uur geeft de Stichting voorlichting over de inhoud van de opleiding Yogatherapie. Geef je nu op en vraag een studiegids aan.