Nieuws

Welkom bij het laatste nieuws en alle laatste agendapunten die u niet mag missen!

Vorige pagina | Overzicht
Oudere nieuwsberichten

Nieuws van augustus

14/08

Start opleidingen op zaterdag 26 augustus

We beginnen met de meesteropleiding op zaterdag 26 augustus. Maandag 28 augustus vangt de docentenopleiding aan. Donderdag 31 augustus de basisopleiding klassieke Yoga. Vrijdag 1 september basisopleiding Hatha Yoga.

10/08

Start Hatha Yoga en Mindfulness vanaf 13 augustus

Op 14 augustus a.s. starten we met de Hatha Yoga in de ochtend (08.50 uur) en de Mindfulness voor 50 plussers(10.30 uur) op de maandagochtend. En ook op woensdagavond 19.30 uur voor de mindfulness therapie. Iedereen van harte welkom.

05/08

Volle maan 7 augustus

Op maandag 7 augustus a.s. is het volle maan. Het gebruik in de klassieke Yoga is om op die dag in de avond te mediteren en iedereen op aarde vrede te wensen.

Nieuws van juli

23/07

Verschillende Publicaties

De Gheranda Samhitha is gepubliceerd en 'Aan de voeten van de meester'. Deze laatste publicatie bevat de vertaling uit het Sanskriet van 10 belangrijke Upanishads. Beide boeken zijn te bestelling via deze site.

12/07

Zomerreces

Vanaf 17 juli a.s. is de stichting met zomerreces. We starten met Mindfulness op 14 augustus a.s. en de opleidingen, cursussen, workshops op 26 augustus a.s. Fijne vakantie gewenst voor iedereen.

08/07

Volle Maan Meditatie 9 juli

Lokas samastas sukhino bhavantu :
"Moge de hele wereld vrede en harmonie verkrijgen."

08/07

De Anu Gita is gereed

Na twee jaar van intensieve studie en vertaling en behandeling daarvan tijdens de meesteropleiding is de ANU GITA gereed. Het is vertaald uit het Sanskriet en een fantastisch vervolg en afronding van de Bhagavad Gita.

06/07

Diploma-uitreiking basisopleiding Hatha Yoga

Op vrijdag 14 juli a.s. zullen er diploma's worden uitgereikt ter afronding van de basisopleiding Hatha Yoga.

04/07

Zomerreces

De Stichting heeft een zomerreces. De cursussen en meesteropleiding e.d. eindigen op 15 juli a.s. De laatste les voor de docentenopleiding is op 17 juli. We starten weer met de mindfulness voor ouderen op 14 augustus. De opleidingen starten vanaf 26 augustus a.s. Bestuur en docenten wensen iedereen een fijne vakante toe.

Nieuws van juni

29/06

Boek nu: Indiareis 2018

Boek nu voor een 15 daagse groepsreis naar India, Rishikesh. We verblijven in de Ashram van Swami Ritavan van de Himalaya-traditie. Op 1 september sluit de inschrijving. Nadere informatie tel. 06-46758949. Zie ook onze site www.raja-yoga.nl.

23/06

Ons bevattingsvermogen

Ons bevattingsvermogen!
Ja, leg maar eens uit aan een kind dat nog nooit suiker heeft geproefd, waar suiker naar smaakt! Hij zal niet begrijpen wat zoet is, tot het moment dat hij het een keer heeft ervaren en daardoor kan onderscheiden of vergelijken! Dit sluit aan bij het gezegde:

14/06

International Yoga Day op wo. 21 juni a.s.

Woensdag 21 juni a.s. is (zoals ieder jaar) door de United Nation uitgeroepen tot de 'dag van Yoga'. Op deze dag besteden we speciale aandacht aan de heilzame werking van Yoga voor lichaam en geest. In de ochtend (10.30 uur) doen we dit in een speciale Mindfulnessles voor 55 plussers. Iedereen is welkom.

07/06

Volle Maan Meditatie 9 juni a.s

Aanbevolen wordt om op vrijdag 9 juni a.s. de volle maan meditatie uit te voeren. Neem in je meditatie de volgende Mantra op:

04/06

Met tongen spreken...

Met tongen spreken

Nieuws van mei

25/05

Nieuwe opleiding Yogatherapeut van start

Beste mensen, Namast