Nieuws

Welkom bij het laatste nieuws en alle laatste agendapunten die u niet mag missen!

Vorige pagina | Overzicht
Oudere nieuwsberichten

Nieuws van april

29/04

Mantra-initiatie zaterdag 25 mei a.s.

De Stichting organiseert op zaterdag 25 mei a.s. een Mantra-initiatie o.l.v. Klaas Stuive (Yogabrahmacarya) voor 12 studenten van de Stichting en van Raja Yoga Almere. De aanmeldingen zijn nu gesloten. De Yoga-inwijding duurt van 13.30 uur tot maximaal 15.30 uur.

20/04

Zalig Pasen

Wij wensen al onze leerlingen, vrienden en volgers, etc. een zalig Pasen toe.

18/04

19 april volle maan meditatie

Hari OM, lieve mensen. Morgen op goede vrijdag is er weer een volle maan. Men kan s'avonds rond 20.00 uur mediteren op de mantra loka samastha. De Mantra die vrede en geluk voor alle wezens op aarde stimuleert. Namaste Klaas Stuive

18/04

NIEUW Masterclass: Yoga Wetenschappen

De stichting start op 8 september met Masterclass Yogawetenschappen. U kunt zich nu inschrijven via deze site. Voor meer informatie zie ook de site onder workshops. De 8 colleges worden gegeven door de bekende Yogameester Klaas Stuive MCM.

17/04

Examens Yogatherapie

De examens ter afronding van opleiding Yogatherapie zijn op de volgende data: vrijdag 19 april om 12.30 uur, zaterdag 18 mei om 13.00 uur. zaterdag 8 juni om 13.00 uur. Het examen bestaat uit het verdedigen van anamnese en behandelingsplan van individuele casus. De stichting wenst de kandidaten veel succes.

Nieuws van februari

12/02

Claudia is geslaagd voor Yogamaster

Claudia heeft afgelopen zaterdag haar diploma ontvangen voor Yogamaster. Zij studeerde af op de relatie tussen Yoga en Ayurveda en deed onderzoek naar zin en onzin van afvallen. Wij wensen haar veel succes.

03/02

Yogamassage onderdeel Yogatherapie

Debbie v.d. Heiligenberg had de leiding over de module Yogamassage i.k.v. Yogatherapie. Een zeer geslaagde dag vandaag. Nog één keer hebben we een hele dag voor de Yogatherapie. Deze heeft een samenvattende karakter. In april presenteren de dames hun casus voor afstuderen. Succes dames.

01/02

Syn ledendag op 11 mei a.s.

Op 11 mei is SYN leden-dag. Schrijf je nu al vast in via hun site.

01/02

SYN congresdag op 21 sept. a.s.

Schrijf je nu alvast in via de SYN-site.

Nieuws van januari

31/01

MASTERCLASS, Extra scholing voor Yogadocenten

Per september a.s. start de Stichting nieuw met de mogelijkheid om u als Yogadocent te verbreden en te verdiepen in deze Masterclass over Yogawetenschap en - filosofie (8 colleges van 3 uur) o.l.v. Grootmeester Klaas Stuive. Schrijf u nu al in. Zie de informatie onder opleidingen. Praktijk en Theorie worden afgewisseld. Erkend door SYN. Startzondag 8 september.

12/01

Martijn is geslaagd

Vandaag (12 januari) ontvangt Martijn zijn diploma als docent klassieke Yoga. Hij studeert af op het onderwerp: de klankkleur van mijn zelf. De bijeenkomst start om 10.00 uur.

10/01

Start opleidingen en studiegids

De stichting biedt iedereen de mogelijkheid om direct te starten met de volgende opleidingen:
basisopleiding Hatha of Raja Yoga, docenten-, meester en grootmeester opleiding in de Raja Yoga. Uitzondering: de opleiding Yogatherapie start op 1 september a.s. Evenals de opleiding trainer mindfulness (MOBA). Vraag een studiegids aan.

Nieuws van december

21/12

Drie verhaaltjes

Kijk naar publicaties. Daar zijn drie verhaaltjes geplaatst, die ook in de Yogakrant hebben gestaan.
Het eerste verhaaltje gaat over dat de waarheid geen Woorden kent. Het tweede verhaaltje gaat over of er een snelweg is naar de hemel? Het derde verhaaltje gaat over het geboeid zijn door de tijd. Veel leesplezier.

07/12

Start nieuwe opleiding tot Yogatherapeut

De Stichting start op 1 september 2019 met een nieuwe opleiding voor Yogatherapeut. Studiegids 2019-2020 kunt u nu al opvragen bij serieuze interesse.

07/12

Mantra-initiatie mei 2020

De Mantra-initiatie zal opnieuw gepland worden in mei 2020. Aanmelding voor studenten van SRYN kan nu plaatsvinden. Bij aanmelding ontvangt u nadere instructie ter voorbereiding van deze initiatie in de Himalayatraditie.