Berichten

Welkom bij het laatste nieuws en alle laatste agendapunten die u niet mag missen!

Vorige pagina | Overzicht

Academie Raja Yoga Nederland ON-LINE lessen

Toegevoegd op 30-11-1999

Academie Raja Yoga Nederland is gestart op persoonlijk initiatief van Grootmeester Klaas Stuive nu de Stichting Raja Yoga om moverende reden is opgegeven. Via zijn persoonlijke Yoga-kennis van 40 jaar vindt er gelukkig (onder een andere juridische titel) continuïteit voor de studenten plaats. Alle studenten zijn op de hoogte gesteld van deze verandering en hebben zich opnieuw ingeschreven voor de Academie.

‘Welkom bij de ACADEMIE RAJA YOGA NEDERLAND voor uw ON-LINE opleidingen, cursus en workshops, geen gedoe meer met lange reistijden en toch het gemak van life-lessen. Natuurlijk ook afgewisseld met persoonlijke contact-lessen in Nieuwegein’.

Zo wordt het nieuwe opleidingsconcept van Grootmeester Klaas Stuive MCM ingeluid, nu de Stichting Raja Yoga Nederland om moverende reden is opgeheven.

Hij gaat op persoonlijke titel verder. Via zijn Yoga-kennis van 40 jaar vindt er dus gelukkig, inhoudelijk en kwalitatief, continuïteit plaats voor de studenten. Alle studenten zijn op de hoogte gesteld van deze verandering en hebben zich opnieuw ingeschreven voor de Academie.

Academie Raja Yoga Nederland biedt Nederland en België een groot aantal mogelijkheden om erkende opleidingen, cursussen en workshops  in de klassieke (Raja) Yoga ON-LINE life te volgen in direct contact met docent en medestudenten. 

Wij geven de volgende erkende opleidingen: Trainersopleiding Mindfulness (MOBA), Basisopleiding Klassieke Yoga, Basisopleiding Hatha Yoga, Docenten-, Meester-, Grootmeesteropleiding en Masterclasses. Geprolongeerd wegens succes de Opleiding Yogatherapeut(e). Alle onze opleidingen zijn erkend en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen van SYN/IYF. 

Verder geven wij de volgende erkende workshops: Upanishads, Verborgen Yogawetenschap. Daarnaast eveneens de volgende: cursussen, zoals: Hatha Yoga, Mindfulness therapie, Sanskriet en Ayur Veda.

De Academie Raja Yoga Nederland staat onder spirituele leiding van de bekende Grootmeester (Sri Yogabrahmacarya), Klaas Stuive MCM, tevens oprichter van de beroepsvereniging ‘Samenwerkende Yogadocenten Nederland’ (SYN), welke streeft naar kwaliteit van Yogadocenten en Yoga-opleidingen.

De Academie heeft een samenwerking met Yogastudio Raja-Yoga-Almere, onder leiding van Lion Elverding, tevens voorzitter van SYN. Ook met de Yoga-Academie Tula in Schoten (Belgie), onder leiding van Sari Schnitfink.