Berichten

Welkom bij het laatste nieuws en alle laatste agendapunten die u niet mag missen!

Vorige pagina | Overzicht

Shiva Sutra's

Toegevoegd op 30-11-1999

Het boekje over de Siva Sutra's (over ontwikkeling van bewustzijn door Yoga) is klaar! Dit is een speciale jubileumuitgave van de Stichting Raja Yoga Nederland. Zij viert met dit klassieke werk in mei 2012 haar 20-jarig bestaan.

De samensteller is er in geslaagd dit mystieke werk over de Siva Sutra’s handzaam toe te lichten voor de serieuze beoefenaar van klassieke Yoga. Hij baseert zijn toelichting voornamelijk op het klassieke werk van Swami Lakshmanjoo. Door zijn 25-jarige kennis als praktiserende Yogadocent bij de Stichting Raja Yoga Nederland, is hij in staat geweest om zijn persoonlijke ervaring in de toelichting te verwerken. In 86 voetnoten geeft hij extra informatie over de achtergrond van het onderwerp en de oude cultuur van India.

Het werk is interessant, boeiend en geeft inzicht in de manier waarop ons bewustzijn verruimd kan worden door middel van tot nu toe onbekende Yogatechnieken. Het verruimt onze inzichten over alles wat leeft, beweegt en in deze wereld een bestaan vindt. Een gevoel van thuiskomen!

Voor de echte Yogabeoefenaars een must om te bestuderen. Voor de leden € 10,00. Niet leden € 15,00. U kunt bestellen via info@raja-yoga.nl.