Docenten

Maak kennis met onze docenten en met docenten met wie wij regelmatig samenwerken.

Vorige pagina | Overzicht
Anne  Stuive-Logeman

Anne Stuive-Logeman

Beroep
Lerares en Trainer Mindfulness
Geboortejaar
1956
Yogaspecialisatie
Onderwijzeres, Mindfulness voor kinderen, Mindfulness voor vrouwen in overgang, Sanskriet-docente, Ayur Veda docente, Yoga-massage, Yoga-therapie
Telefoonnummer
06-46758949
E-mailadres
info@raja-yoga.nl
Geeft momenteel

Biografie

Ik ben Juf Anna Stuive (1955) en heb diverse opleidingen gedaan: Franse, Engelse, Iranese taal, Mode Vakschool, Haute Couture, Patch Work. Pedagogische Academie, Yoga en Trainer Mindfulness. Deze laatste opleiding volgde ik bij Stichting Raja Yoga Nederland in Nieuwegein. Verder geef ik basiscursus Sanskriet-, Ayur Veda en Yogamassage opleidingen.

Zelf geef ik al jaren als Juf Anne les op een lagere school in Hilversum en heb veel ervaring opgedaan in de klassen 3 t/m 8. Hierbij heb ik veel te maken gehad met gedrags- en cognitieve problemen van kinderen tussen 6 en 12 jaar. Gelukkig heb ik veel van die kinderen kunnen helpen om weer vertrouwen te krijgen in hun zelf. Een dankbare taak die ik nu -om ideale reden- specifieker wil gaan uitoefenen in Nieuwegein. Immers kinderen verdienen in deze hectische tijd bewuste aandacht. En het is zo mooi om kinderen gelukkig te zien.

Headlines

Laatste Tweets

Volg ons @RajaYogaNieuws